Waar Boats and Buildings voor staat

Kompas voor vastgoed & vaartuig

In 2004 ben ik begonnen als jachtmakelaar na jaren in commerciële branches gewerkt te hebben. Ik ben officieel gecertificeerd als jachtmakelaar en taxateur.

In de jaren heb ik een groot netwerk opgebouwd, door mijn werk, door zelf actief te zijn in de watersport van zeil- tot motorjacht en door opgedane ervaring in verschillende Europese vaargebieden. Ook heb ik veel kennis en kennissen opgedaan door actief te zijn in diverse watersportverenigingen. Als makelaar heb ik meer dan 300 boten in bemiddeling genomen en verkocht in de prijsklasse van €35.000,- tot 750.000,-.

Ook de nieuwe watersporter is bij mij aan het goede adres voor advies over vaargebieden en waar op te letten bij aankoop van een jacht; zowel de eigenschappen van een jacht als de valkuilen in het aankoopproces. Mijn interesse voor (commercieel) vastgoed is ontstaan door een beleggingspand waar ik bij betrokken ben en het beheer van doe. Een tweede pand werd in 2018 een feit. In 2019 en 2020 heb ik een opleiding gevolgd bij de NVM voor vastgoed specialist.

Kan ik u op koers helpen?

In de jaren heb ik een groot netwerk opgebouwd, door mijn werk, door zelf actief te zijn in de watersport van zeil- tot motorjacht en door opgedane ervaring in verschillende Europese vaargebieden. Ook heb ik veel kennis en kennissen opgedaan door actief te zijn in diverse watersportverenigingen.

Contact

Heeft u vragen? Laat gerust even een bericht achter, dan kom ik er z.s.m. bij u op terug met een reactie.

❯ 06 - 827 941 99
❯ stef@boatsandbuildings.nl

Vragen?

Versturen